Van het veld op je bord

Een familiebedrijf in hart en nieren dat zijn klanten volledig ontzorgt. Dat is Calsa. Als gerenommeerd exporteur van groenten en fruit brengt het team dagelijks verse producten de wereld rond. Inclusief afhandeling van de administratie en verpakking op maat van de bestemming of verdere verwerking.

Calsa in cijfers

We staan 100% achter onze producten. Een cijfer dat kan tellen. Met programma’s op maat van onze klanten leveren we precies wat ze willen, wanneer ze het willen en hoe ze het willen. Dagvers en met een gegarandeerd hoge kwaliteit. Tijd voor enkele statistieken.

21 medewerkers, 1 team

Niet kwantiteit maar kwaliteit primeert. Dat geldt ook voor het team achter Calsa. Onze 21 medewerkers zijn mannen en vrouwen van elke leeftijdscategorie. Wat ze gemeenschappelijk hebben? Ze zijn een krak in hun vak. Van dedicated kwaliteitsverantwoordelijke tot logistieke taalknobbel. We spreken de taal van onze klanten – letterlijk en figuurlijk.

3 generaties met visie

Calsa is een familiebedrijf in hart en nieren. Met Pol, Jeroen en Charlotte staat vandaag al de derde generatie aan het roer. Het familiale karakter en hun persoonlijke aanpak kenmerkt de sfeer tussen medewerkers en in de omgang met onze de klanten.


Export naar >30 landen

75% Belgisch

48000 ton per jaar

9% efficiëntere belading


Focus op duurzaamheid

Calsa kijkt vooruit. Dat betekent aandacht voor ecologie. Zo hebben we twee bijenkasten die mee ervoor helpen zorgen dat de bijenpopulatie in onze regio terug aangroeit. We kiezen ook voor lokale verankering en focus op sterke samenwerkingen. Het merendeel van onze telers zijn sinds jaar en dag leverancier. En ook onze klanten zijn honkvast.  Transparantie en vertrouwen lopen als rode draad door ons netwerk, op elk niveau en bij elk contact.