Dagvers, de wereld rond

Of het nu naar een van de buurlanden of aan de andere kant van de wereld is: Calsa levert vers. Dankzij dagelijkse aanvoer van groenten en fruit, recht van het veld. Geen stockage van goederen, wel een snelle logistiek en een korte, efficiënte distributieketen. Onze slogan is niet zomaar “Fresh at heart”.

Programma's op maat

Het familiebedrijf is ondertussen sterk gegroeid, maar de persoonlijke aanpak uit de begindagen is gebleven. Calsa spreekt de taal van zijn klanten, ook letterlijk. Frans, Engels of zelfs Russisch: de medewerkers beheersen heel wat talen. En ook het aanbod stelt Calsa perfect af op maat van de afnemers. Voor groothandels, supermarkten en industriële verwerking.

Vanuit het hart van de belangrijkste teeltgebieden

Het kloppend centrum van Calsa bevindt zich in Ardooie. Middenin de West-Vlaamse velden voor vollegrondsgroenten. Zusterfirma FMB in Sint-Katelijne-Waver is dan weer gelegen nabij de grootste regio voor serreteelt. Daarnaast zijn we ook aanwezig in regio Haspengouw, een belangrijke regio voor fruit.

Visie op lange termijn

Net als de telers zijn ook de klanten langetermijnpartners bij Calsa. Een woord is een woord en afspraken zijn heilig. Punt. Openheid en vertrouwen zijn belangrijke schakels in het Calsa-DNA. En daar profiteren de klanten dag na dag van mee.