Focus op duurzaamheid

Calsa kijkt vooruit. Dat betekent aandacht voor ecologie en lokale verankering, maar ook de focus op sterke samenwerkingen. Het merendeel van onze telers zijn sinds jaar en dag leverancier. En ook onze klanten zijn honkvast.  Transparantie en vertrouwen lopen als rode draad door ons netwerk, op elk niveau en bij elk contact.

Samen voor een mooi product

Een teler is bij Calsa meer dan een leverancier. Hij is een echte partner en is mee verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Voor advies of bij pijnpunten kan de teler op zijn beurt beroep doen op Calsa voor teeltbegeleiding. Het team geeft advies en zoekt actief mee naar oplossingen, zoals water aanvoeren in een periode van droogte bijvoorbeeld. Zo versterken we elkaar.

Vertrouwd gezicht op de veiling

Zowel voor serreteelt als voor vollegrondsgroenten bevindt Calsa zich dicht bij de bron. Het aanbod van de vaste telers wordt dagelijks aangevuld met aankoop op de Belgische veilingen. De medewerkers hebben er hun vaste contacten én zijn graag geziene bezoekers. Als voortrekker helpt Calsa namelijk producten op een goede manier in de markt te zetten en telers een goede toekomst te bieden.